kaarten op maat

Uitnodiging naar wens

Ga je trouwen? Geef je een communiefeest? Alle redenen zijn goed om een uitnodiging naar wens te maken, dat begrijp ik volkomen. 

Wat krijg ik voor mijn geld? 

Een drukklaar digitaal ontwerp (voor en achterzijde in dezelfde "stijl").  Dit bestand kan je digitaal verspreiden of je kan zelf naar je eigen drukker gaan. Wil je toch gedrukte uitnodigingen laten drukken, dan is dat zeker ook mogelijk. Zoals elke kaart wordt je uitnodiging op stevige papier gedrukt.  Meest toegankelijke aantallen zijn hieronder te kiezen, maar voor andere oplages kan je altijd mailen naar miss.keet.be@gmail.com.

 

Het spreekt voor zich dat je me eerst laat weten wat jullie zelf in gedachten hadden. Dat kan in een gezellig samenzijn, dat kan via videochat, dat kan via mail, dat kan via verborgen pinterestborden of dat kan via de telefoon. Opties te over. Hoe duidelijker jullie wensen, hoe efficiënter verloopt de rest.

Ik maak vervolgens een schets in grijs potlood. Gaan jullie akkoord, dan begint het echte maatwerk en kan er niet meer geannuleerd worden. Ik maak het ontwerp klaar op de computer. Jullie krijgen een lage resolutie ter controle. 3 normale aanpassingen zijn nu nog mogelijk (aanpassing kleur, kleine accenten, ...), extra aanpassingen, grote wijzigingen zullen aangerekend worden.  Zo is jullie uitnodiging naar wens klaar om verstuurd/gedrukt te worden.

LEVERTIJD: In samenspraak. Maar hou er rekening mee dat er tijd in kruipt. Tijd om eerst samen te zitten, tijd om te schetsen, jullie goedkeuring tot finaal product. Piekperiode zoals communieseizoen, lentefeestkriebels, kerst, ... zullen zeker een invloed hebben op de levertijd. Bestel tijdig je uitnodigingen.

uitnodiging

250,00 €

Uitnodiging - drukwerk

Je uitnodiging toch graag gedrukt ontvangen? Kies dan hier het aantal. 

 

Prijzen zijn voor drukwerk formaat A6 of lange envelop op 400g/m2 dik papier.

Ontwerp niet in prijs inbegrepen. 

 

Wens je andere oplages, speciale papiersoort of andere speciallekes, stuur dan een mail naar miss.keet.be@gmail.com en we bekijken samen de verschillende mogelijkheden en opties. 

uitnodiging - drukwerk

40,00 €

1,60 € / m
  • 0,35 kg
  • Levertijd: 7-14 dagen

Extra ontwerp - zelfde stijl

Helemaal in de wolken met je uitnodiging op maat? Wil je hetzelfde thema laten terugkomen op je feest? Naamkaartjes, menukaarten, stickers, bedankkaarten, ... in dezelfde stijl? Ik help je graag verder. 

Voor een totaalpakket in dezelfde stijl, kan je zeker mailen naar miss.keet.be@gmail.com, op die manier kan er een prijs op maat afgesproken worden. 

extra ontwerp - zelfde stijl

40,00 €

Geboortekaart naar wens

Groeit er een klein wondertje in je buik? Daar hoort natuurlijk de pérfecte geboortekaart bij!

Wat krijg ik voor mijn geld? 

Een drukklaar digitaal ontwerp (voor en achterzijde in dezelfde "stijl").  Dit bestand kan je digitaal verspreiden en/of  in samenspraak kan ik het bestand doorsturen naar jullie drukker. Zo kan die het heuglijke nieuws alvast drukken, terwijl jullie genieten van jullie wondertje.  Hebben jullie geen drukker in gedachten, dan kunnen we samen de verschillende opties wel bekijken. 

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Het spreekt voor zich dat jullie me eerst laten weten wat jullie zelf in gedachten hadden. Dat kan in een gezellig samenzijn, dat kan via videochat, dat kan via mail, dat kan via verborgen pinterestborden of dat kan via de telefoon. Opties te over. Hoe duidelijker jullie wensen, hoe efficiënter verloopt de rest.

Ik maak vervolgens een schets in grijs potlood. Gaan jullie akkoord, dan begint het echte maatwerk en kan er niet meer geannuleerd worden. Ik maak het ontwerp klaar op de computer. Jullie krijgen een lage resolutie ter controle. 3 normale aanpassingen zijn nu nog mogelijk (aanpassing kleur, kleine accenten, ...), extra aanpassingen, grote wijzigingen zullen aangerekend worden.  Zo is jullie geboortekaart naar wens klaar en rest ons alleen nog te wachten tot het wondertje komt piepen.

geboortekaart

250,00 €

Een andere kaart op maat in gedachten? Mail zeker even naar miss.keet.be@gmail.com en we bekijken samen de verschillende mogelijkheden en opties.